Nutanix organiseert hybrid cloud evenement op 10 maart in Rotterdam

Nutanix, leider in Enterprise cloud computing, organiseert op 10 maart .NEXT on Tour in Rotterdam. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden praktische oplossingen gepresenteerd voor cloud en hyper converged infrastructuur. Het thema van deze editie luidt Design is everything, waarbij alle presentaties en demonstraties in het teken staan van Hybrid Cloud.

Uit het onlangs verschenen Enterprise Cloud Index (ECI)-onderzoek, dat focust op trends in cloud-implementaties en -planning, bleek dat 60 procent van de Nederlandse organisaties verwacht in drie tot vijf jaar over stappen naar een hybride cloud-omgeving. Uit hetzelfde rapport bleek dat Nederland nog achterloopt als het gaat om hybride cloud-gebruik (7 procent in 2019) in vergelijking met andere landen en regio’s (13,1 procent wereldwijd).

Steeds meer vraag naar hybrid cloud oplossingen
“Uit een IDC onderzoek (Source: IDC’s Cloud Pulse Q119, Juni 2019, n=2211) is gebleken dat steeds meer organisaties hun applicaties en workloads van public cloud omgevingen willen terugbrengen naar een private cloud omgeving.” zegt Sander Scholten, Sales Director bij Nutanix Nederland. “Deze cloud-repatriëring gebeurt vaak nadat blijkt dat de beloofde efficiëntie en kostenbesparingen van public cloud toch niet haalbaar zijn. Daardoor ontstaat er nu steeds meer vraag naar hybrid cloud oplossingen.”

De keynotes en technische breakout sessies van .NEXT on tour Rotterdam zijn gericht op het bouwen en implementeren van intelligente en resilient hybrid clouds. Daarbij worden praktische oplossingen aangedragen voor cloud, data management en end user computing. De volgende onderwerpen komen aan bod:
• Hybrid cloud strategie – ontwikkeling
• AI/ML – driven lifecycle management
• Cloud transformatie en orchestratie
• Cloud security
• 1-Click Multi Cloud Management
• Storage consolidatie, data mining en compliance

“Meestal staat het gehele IT-team onder constante druk om productiviteit, klantervaringen én bedrijfsgroei te verbeteren. Dat kan alleen als ze de juiste kennis, ervaring en technologie bezitten die een eenvoud brengen in het beheren en orchestreren van alle workloads, “ zegt Scholten. “Daarom hebben we een divers programma opgesteld, zoals CIO/CTO relevante sessies en core – technologie en praktische demo’s voor IT beheerders en developers. Aan het einde van de dag willen we dat iedere bezoeker tijdens .NEXT on tour echt iets nuttigs geleerd heeft.”
.Next on tour vindt plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam en is kosteloos bij te wonen. Registreren kan via Nutanix.

Gerelateerde berichten...

X