Qualys stimuleert groei bij klanten met verbeterd partnerprogramma

Qualys, leverancier van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn betrokkenheid bij het kanaal versterkt met de lancering van een verbeterd kanaal- en integratiepartnerprogramma.

“Partners zijn van strategisch belang voor onze groei, en ons verbeterde programma beloont hun inzet en beschermt hun investeringen”, zegt Chantal ’t Gilde, managing director Benelux & Nordics van Qualys. “Tegelijkertijd bevordert het ook Qualys’ investeringen in programma’s en mensen.”

Onder het verbeterde partnerprogramma krijgen partners toegang tot het Qualys Cloud Platform en meer dan twintig IT-, beveiligings- en compliance-apps. Dit wordt vergezeld door ondersteuning, tools en middelen om gezamenlijke groei te realiseren. Qualys wil zinvolle integraties met technologiepartners realiseren en distribueren in het hele ecosysteem. Dit vermindert risico’s en versnelt de ontwikkeling van continue beveiliging voor moderne ondernemingen.

“Het verbeterde partnerprogramma bevordert de nauwe samenwerking met partners en biedt de gelegenheid om waarde toe te voegen door de kracht van het Qualys Cloud Platform ten volle te benutten”, aldus ’t Gilde.

Robbin Begeer, portfoliomanager bij Tesorion: “Onze klanten rekenen op Tesorion als hoogwaardige securitypartner met diensten waarmee zij kunnen worden ontzorgd. Tesorion en Qualys hebben in de afgelopen tijd hun krachten gebundeld door de expertise van Tesorion en het innovatieve Qualys Cloud Platform samen te brengen in een unieke dienst. We kijken ernaar uit om de samenwerking nog verder uit te breiden met het vernieuwde partnerprogramma.”

Het Qualys-partnerprogramma:

Verrijkt gestructureerde programma’s voor beloning en bescherming voor partners die nieuwe kansen creëren.
Biedt technische certificeringen en mogelijkheden om waarde toe te voegen via professionele diensten en consulting.
Werkt met verschillende soorten partners om toegang te krijgen tot een groot aantal bedrijven en marktsectoren. Tot de partners van Qualys behoren MSSP’s, MSP’s, VAR’s, distributiepartners en resellers in alle segmenten van IT-beveiliging.
Verleent toegang tot het Qualys Cloud Platform dat continu inzicht biedt in het steeds toenemende aantal bedreigingen.

Gerelateerde berichten...

X