Quanza Engineering is de nieuwe partner van AMS-IX

Quanza Engineering is toegevoegd aan het reseller-programma van AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). Voor AMS-IX is Quanza een unieke partner: het bedrijf verbindt haar klanten met de exchange én voegt waarde toe als kennispartner van AMS-IX. Quanza heeft uitgebreide expertise in het leveren, ontwerpen, implementeren en bouwen van IT-infrastructuren.

AMS-IX heeft een breed netwerk van partijen die onderdeel zijn van het AMS-IX partnerprogramma. Dit programma zorgt ervoor externe partijen AMS-IX-poorten beschikbaar kunnen stellen op elke locatie waar zij een infrastructuur hebben aangesloten op co-locaties van AMS-IX in Amsterdam.

Partners van AMS-IX zijn gecertificeerd om de diensten van AMS-IX op afstand aan te bieden. Zo kunnen nieuwe klanten via de partners eenvoudiger toegang tot de diensten van AMS-IX verkrijgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toegevoegde waarde van de exchange en de voordelen die peering blijvend met zich meebrengen.

“Wij zijn erg blij om Quanza Engineering te verwelkomen als nieuwe partner”, zegt Job Witteman, CEO van AMS-IX. “De kennis en diensten van Quanza zijn erg waardevol voor ons partnerecosysteem. Waar de meeste partners AMS-IX ondersteunen met het bieden van LAN extension- of transportdiensten, is Quanza juist een partij die kennis toevoegt.”

“De samenwerking tussen AMS-IX en Quanza begon ruim 10 jaar geleden. Wij ondersteunen de exchange al sinds 2001 bij de bouw van hun infrastructuur of regelen de aanvragen van onze klanten voor een aansluiting op AMS-IX”, zegt Frans ter Borg, eigenaar van Quanza. “Onze klanten willen graag dat wij onze diensten als ‘one-stop-shop’ bieden voor al hun infrastructuur gerelateerde vragen. Dit was de perfecte aanleiding om officieel partner te worden van AMS-IX.”

Gerelateerde berichten...

X