Quint in 2015 wederom Worlds Best Outsourcing Advisor

IAOP®, The International Association of Outsourcing Professionals, heeft dit jaar opnieuw de ranglijst bepaald van ’s werelds beste 20 outsourcingadviseurs. De onafhankelijke internationale vakjury van IAOP heeft Quint Wellington Redwood gewaardeerd met de hoogste score in twee van de drie categorieën: ‘Delivery Excellence’ en ‘Programs for Innovation’. Hiermee laat Quint, een van origine Nederlands adviesbureau, alle grote internationale adviesbureaus achter zich.

Alle adviesbureaus zijn beoordeeld op vier essentiële kenmerken. Op deze kenmerken heeft Quint de hoogste score behaald: Customer References (19% boven marktgemiddelde), Company Recognition (36% hoger), Company Certification (74% hoger) en Programs for Innovation (122% hoger).

Nieuw dit jaar is het geven van extra waardering op de elementen Delivery Excellence (waardecreatie voor klanten en de ontvangen erkenning binnen de bedrijfstak en relevante professionele certificaten op organisatie- en individueel niveau) en Programs for Innovation (innovatieprogramma’s die nieuwe vormen van waarde creëren voor de klant en de markt). Op beide onderdelen ontvangt Quint de Full Star – Highest Rated en is daarmee het best beoordeeld van alle adviesbureaus.

Alex van den Bergh, Sourcing Advisory Lead bij Quint: “Alleen door ons te richten op succes bij, voor en mét onze klanten maken wij de juiste impact. Onze nummer 1 positie op ‘delivery excellence’ en ‘programs for innovations’ is een bevestiging hiervan. Tegelijkertijd zijn wij, binnen en buiten Quint, een aantal ingrijpende innovatie initiatieven gestart waaronder Social Enterprise/Sourcing, Cloud Sourcing en Strategie. Wij geloven dat ingrijpende innovatie nodig is om blijvend resultaat te boeken voor onze klanten. De waardering die de internationale jury van IAOP ons heeft toegekend is een aanmoediging om dit door te zetten. Hoewel we al meer dan 15 jaar internationaal actief zijn, zijn we van origine een Nederlands bedrijf. Deze ranking als beste in een ‘league of extraordinairy companies’ herbevestigt dat wij ook als internationale speler erkend worden. Het sterkt ons om onze ‘dare to challenge’ mentaliteit te blijven uitdragen, ook buiten Nederland.”

“Het is een enorme prestatie om voor het tweede jaar op rij als beste gewaardeerd te worden” aldus Michael Corbett, IAOP Chairman. “IAOP feliciteert Quint met het juryrapport en de erkenning voor het excellente en constante niveau van dienstverlening.”

The World’s Best Outsourcing Advisors maakt onderdeel uit van The 2015 Global Outsourcing 100 ® dat tevens een ranking van service providers bevat. De volledige uitkomsten van de jurybevindingen zijn te vinden op www.iaop.org; de uitkomsten worden begin juni 2015 gepubliceerd in een speciale editie van FORTUNE® Magazine.

 

Over IAOP

IAOP is een toonaangevende organisatie die de resultaten van outsourcing verbetert door klanten, providers en adviseurs bijeen te brengen in een op samenwerking en deskundigheid gebaseerde omgeving die professionele ontwikkeling, erkenning, certificering en excellentie bevordert. IAOP heeft meer dan 120.000 leden en affiliates over de hele wereld en volgt de nieuwste trends niet alleen op de voet, maar geeft er ook mede vorm aan. Via een uitgebreid internationaal netwerk van afdelingen, eersteklas trainings- en certificeringsprogramma’s, een expertisecentrum, een ledengemeenschap en andere activiteiten helpt IAOP haar leden om te leren, te groeien en succesvol te zijn. Bezoek www.IAOP.org voor meer informatie..

 

Over Quint Wellington Redwood

Quint Wellington Redwood – kortweg ‘Quint’ – is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op sourcing advies, regie, Lean IT en performance- en informatiemanagement, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Quint is in 1992 opgericht om organisaties te helpen meer uit hun IT te halen. Niet door meer IT toe te voegen, maar door de IT beter te organiseren.

Gerelateerde berichten...

X