TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark

SCOS Training te Amsterdam/Hoofddorp, is de enige Wireshark University Certified Training Partner voor Europa. SCOS Training organiseert eerdaags een nieuwe Wireshark Training: TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark. Wireshark is onbetwist de populairste gratis netwerk analyse tool met meer dan 1 miljoen downloads per maand (www.wireshark.org). SCOS biedt deze cursus aan, welke voorziet in de behoefte van Analysis and Troubleshooting en tevens op het gebied van netwerk forensische analyse.

De cursus is bedoeld voor netwerk-, overheids- en security medewerkers welke geavanceerde onderzoeks technieken nodig hebben om de Next Generation Networking Protocols te analyseren met behulp van Wireshark en andere Open-Source analysetools. Succesvolle afronding van deze cursus biedt toegang tot zowel netwerk- als forensische analyse:

Wireshark University TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark: 17 – 21 oktober 2022.

In deze training wordt diepgaand ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Verder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

Onze trainers zijn Wireshark University Certified Instructors, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

Voor deelname aan deze Official Wireshark University Classroom Training in Amsterdam/Hoofddorp: info@scos.training
SCOS Training verzorgt deze training tevens in-house/in-company.

 

Gerelateerde berichten...

X