VeliQ versterkt management na recordjaar met 250% omzetgroei

VeliQ, de leverancier van een complete mPaaS™-oplossing voor bedrijfsbrede mobiliteit (mobility Platform-as-a-Service), heeft het managementteam versterkt, na een recordjaar met 250% omzetgroei. De van SAP afkomstige Edgar Jager is benoemd tot Executive Vice President Worldwide Sales. Steve Crummey die deze functie voorheen invulde, is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Verder is Ron van Bijsterveld sinds vorig najaar Chief Technology Officer. Met deze managementversterkingen gaat VeliQ de succesvolle omzetgroei verder uitbreiden, via een snelgroeiend wereldwijd partnerkanaal.

Internationale doorbraak
Edgar Jager was bij SAP als Vice President zo’n zes jaar verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de OEM-business en third party software in EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). Daarvoor heeft hij jarenlang senior managementposities vervuld bij Adobe Corporation, Macromedia en Blue Martini Software. “In mijn visie staat VeliQ nog maar aan het begin van een internationale doorbraak, dankzij de samenwerking met grote partners als Portugal Telecom, SAP en Vimpelcom”, zegt Jager. “Ik zie het als een mooie nieuwe uitdaging om leiding te mogen geven aan het team en de partners die de groeiambities van VeliQ gaan realiseren.”

Recordjaar met 250% omzetgroei
“Het is onze missie om het beheer van alle mobiele apparatuur binnen organisaties zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken”, zegt Alex Bausch, CEO en oprichter van VeliQ. “Daarvoor hebben wij een complete mPaaS-oplossing (mobility Platform-as-a-Service) ontwikkeld, die steeds meer partners in de wereld gebruiken voor hun mobility-oplossing richting klanten. In het recordjaar 2013, met ruim 250% omzetgroei, zijn wij er tevens in geslaagd om voor ons de beste mensen te vinden die in staat zijn om VeliQ sterker wereldwijd op de kaart te zetten. Zowel Edgar Jager als Ron van Bijsterveld hebben de daarvoor benodigde ervaring en een waardevol relatienetwerk.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X