Videobellen met de gemeente met JCC Software en WeSeeDo

Gemeenten die gebruik maken van de afsprakenapplicatie van JCC Software, kunnen nu afspraken voor videobellen inplannen. Deze mogelijkheid is tot stand gekomen door een koppeling tussen WeSeeDo en JCC Software.

JCC Software ontwikkelt en implementeert software om logistieke processen van gemeenten te stroomlijnen. Dennis Habers, Managing director bij JCC Software: “We merkten dat tijdens de coronapandemie een aantal gemeenten experimenteerden met videobellen. Inwoners konden zo toch persoonlijk contact hebben met de medewerker van de gemeente. Sommige gemeenten bieden het videobellen nu als vaste optie aan binnen hun dienstverlening en dat willen wij graag ondersteunen.” In Nederland maken meer dan 200 gemeenten gebruik van de afsprakenapplicatie van JCC Software.

100% veilige verbinding
Om op een veilige manier te videobellen tussen gemeente en inwoner, slaan JCC Software en WeSeeDo hun handen ineen. WeSeeDo, de organisatie die beeldcommunicatie veiliger en gemakkelijker maakt, is blij met deze ontwikkeling. Iebele Otten, directeur van WeSeeDo.

“Beeldbellen is niet meer weg te denken en de behoefte om dit veilig te doen, neemt toe. WeSeeDo garandeert een 100% veilige verbinding en wordt daarom al regelmatig ingezet door softwarebedrijven die leveren aan overheidsinstanties. We zijn blij met de koppeling tussen JCC-Afspraken van JCC Software en WeSeeDo. Hiermee maakt JCC Software de klantencommunicatie voor gemeenten gemakkelijker, veiliger en efficiënter. Videobellen speelt bovendien een centrale rol in het aanbieden van een optimale klantervaring: WeSeeDo past naadloos in een omnichannelstrategie- en systeem.”

 

Gerelateerde berichten...

X