Vincent van Beek naar IT-dienstverlener COOLProfs

IT-dienstverlener COOLProfs heeft per 1 april Vincent van Beek (42) in dienst genomen als senior sales consultant. Hij gaat zich richten op het tot stand brengen van nieuwe relaties voor maatwerkontwikkeling met het OutSystems Platform. Daarnaast zal hij het accountbeheer van enkele bestaande klanten gaan verzorgen. Van Beek is afkomstig van Inter Access.

COOLProfs – Vincent van Beek2Bij Inter Acces vervulde Van Beek ruim vier jaar de rol van Corporate Accountmanager. Daarvoor bekleedde hij diverse sales- en consultancyfuncties bij onder meer Compello, Nobel, RAND Worldwide, Fujitsu Siemens en ICL. Hij heeft het hele IT-spectrum doorlopen en met zijn ruime ervaring en uitgebreide netwerk is Van Beek een duidelijke aanwinst voor het salesteam van COOLProfs.

Meer maatwerkapplicaties
COOLProfs had behoefte aan uitbreiding van de salescapaciteit, doordat het de vraag naar maatwerkapplicaties ziet toenemen. Na jarenlang de hand op de knip gehouden te hebben, investeren overheidsorganis aties en grote bedrijven weer in ICT en met name in de ontwikkeling van maatwerkapplicaties. Van Beek: ‘Steeds meer organisaties focussen op het strategisch toepassen van informatie en het verbeteren van het contact met de klant. Om strategisch voordeel te behalen uit de toepassing van informatie en rondom de klant nieuwe dienstverlening te realiseren, is een innovatieslag vereist die alleen met maatwerkapplicaties optimaal kan worden ondersteund. Uiteraard op een manier dat zoveel mogelijk wordt aangesloten bij en optimaal gebruik wordt gemaakt van de bestaande standaard IT-infrastructuur.’

Keuze met verstand en gevoel
Van Beek heeft bewust voor COOLProfs gekozen: ‘Je merkt aan alles dat de mensen bij COOLProfs verstand hebben van wat ze doen en het bovendien enorm leuk vinden om nuttige oplossingen voor klanten te ontwikkelen. COOLProfs wil dat realiseren waar de klant behoefte aan heeft. Er heerst een echte ondernemersmentaliteit. Samen vormt dat een prima basis voor het creëren van duurzame klantrelaties. Met mijn ervaring en netwerk denk ik dat ik daar een waardevolle bijdrage aan kan leveren.

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X