Yellowtail en IFS breiden partnership uit om EOI-mogelijkheden voor klanten sterk te vergroten

IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, en Yellowtail, een toonaangevende leverancier van software en services, breiden hun langjarige samenwerking uit door het tekenen van een nieuw partnership. Yellowtail – sinds kort onderdeel van de Conclusion-groep – wordt een IFS Solutions Partner for IFS Enterprise Operational Intelligence (EOI).

Hierdoor kan het bedrijf zijn mogelijkheden voor het ontwikkelen van EOI-oplossingen verder vergroten. Deze oplossingen bieden bedrijven een 360-graden, top-down beeld van hun processen en prestaties, in lijn met hun strategie en geldend voor het hele bedrijf.

Yellowtail en IFS werken sinds 2016 samen. Dat leidde tot de ontwikkeling van de Key Control Dashboard-oplossing die is gebaseerd op het IFS EOI-platform. Deze oplossing wordt door bedrijven gebruikt om data over de bedrijfsvoering, het risicomanagement, de interne controle en de compliance te ontsluiten, om zo meer inzicht te creëren en de efficiency te vergroten.

De oplossing wordt vooral in de overheids- en financiële sector gebruikt met het oog op Governance, Risk and Compliance- (GRC) en Information Security Management System-doeleinden (ISMS). Dankzij het partnership beschikt Yellowtail over brede mogelijkheden om de Key Control Dashboard-oplossing verder te ontwikkelen, aan te passen, uit te breiden en te leveren aan klanten. Dat geldt ook voor support en onderhoud en andere services.

Daarnaast voegt IFS volgende-generatie DTO-mogelijkheden (Digital Twin of an Organization) toe aan zijn IFS Applications-platform. Daarmee kunnen klanten een virtueel model van hun bedrijf creëren en zo issues ontdekken en aanpakken voordat deze een echt probleem worden en de efficiency aantasten.

Merlin Knott, IFS Global Head of Partner & Channels van IFS: “Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding van het partnership met Yellowtail. Hierdoor bieden we gezamenlijke klanten meer keuzevrijheid. Klanten krijgen hiermee interessante groeimogelijkheden dankzij uitgebreide diensten en mogelijkheden rond hun bestaande investeringen. Voor nieuwe klanten ontstaan robuuste keuzemogelijkheden bij het overwegen van GRC-oplossingen. Yellowtail heeft zich bewezen als expert op dit gebied en is een consistente partner met een duidelijke groeiambitie in GRC, ISMS en EOI.”

Edwin Lodder, Managing Director van Yellowtail: “IFS heeft Yellowtail de afgelopen jaren voorzien van een EOI-platform dat volgens ons een succesvolle toekomst voor zich heeft. Als Yellowtail kijken we uit naar het verder uitbreiden en verdiepen van onze samenwerking met IFS. Door de toenemende complexiteit van GRC- en ISMS-processen, de verdere ontwikkeling van big data, continue monitoring, de focus op informatiebeveiliging, standaard frameworks en privacy is de samenwerking met IFS en het platform zeer waardevol voor onze oplossingen en onze eindklanten.”

Leon Wiendels, directeur van Key Control Dashboard: “Met ons Key Control Dashboard en onze GRC- en ISMS-oplossingen zijn we actief binnen de financiële sector en marktleider binnen de Nederlandse centrale en lokale overheid. Deze sectoren verwachten een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, databeveiliging, data-governance en service en support van ons. Wij komen samen met IFS tegemoet aan deze verwachtingen. Daarom zijn we blij met deze uitbreiding en verdieping van de samenwerking. De combinatie van kennis en expertise op het gebied van GRC en datasecuritymanagement via het Key Control Dashboard en het EOI-platform van IFS biedt organisaties bewezen toegevoegde waarde.”

Gerelateerde berichten...

X