Zerto gepositioneerd als ‘Contender’ in de markt voor data resilience-oplossingen

Zerto, een dochteronderneming van Hewlett Packard Enterprise, maakte deel uit van een selecte groep bedrijven die deelnam aan de Forrester Wave™-evaluatie voor het rapport The Forrester WaveTM: Data Resilience Solution Suites, Q4 2022. Zerto werd hierin opgenomen als ‘Contender’ op het gebied van data resilience-oplossingen.

Het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau Forrester voerde op basis van 40 criteria een evaluatie uit van data resilience-software van uiteenlopende leveranciers. Het identificeerde en analyseerde negen oplossingen van de belangrijkste leveranciers en voorzag die van een score. Het rapport positioneert Zerto als ‘Contender’. De auteurs stellen dat “de toevoeging van one-to-many Kubernetes-replicatie en samenwerking met Keepit, een ‘Leader’ in The Forrester New Wave™: SaaS Application Data Protection, Q4 2021, organisaties voorzien van mogelijkheden die andere leveranciers niet kunnen bieden”. Het rapport noemt Zerto daarnaast “…een perfecte match voor toepassingen waarbij klanten workloads moeten beschermen op basis van zeer agressieve recovery point objectives (RPO’s) en recovery time objectives (RTO’s).”

“We zijn erg blij met ons debuut in deze Wave-evaluatie en onze positionering als Contender sluit naar mijn mening goed aan op de ervaringen en feedback van onze wereldwijde klanten”, zegt Caroline Seymour, vice president Product Marketing bij Zerto. “We denken dat hiermee het belang wordt benadrukt om ondersteuning te bieden voor de veranderende behoeften op het gebied van databescherming in de steeds complexere cloudomgevingen van vandaag. De veerkracht van deze omgevingen is van cruciaal belang voor zakelijk succes. Na de overname door HPE en de integratie met HPE GreenLake for Data Protection spelen we in op deze behoeften met een even simpele als compromisloze disaster recovery- en back-updienst die van de edge tot de cloud reikt. Deze dienst biedt organisaties uitgebreide ondersteuning variërend van snelle recovery tot bescherming tegen ransomware en long-term retention.”

De oplossing van Zerto is gebaseerd op continuous data protection (CDP) en brengt disaster recovery, databescherming, veerkrachtig herstel van ransomware en datamobiliteit naar on-premise, hybride en multi-cloudomgevingen. Gebruikers profiteren daarmee van één geïntegreerde en geautomatiseerde oplossing voor data recovery en -beheer die ondersteuning biedt voor al hun gevirtualiseerde en gecontaineriseerde workloads.

 

Gerelateerde berichten...

X