Overheid 360°: informatiemanagement en digitale transformatie overheid

Overheid 360 logo informatiemanagement

Overheid 360° is dit keer ook digitaal. Op 12, 13 en 14 oktober vindt de driedaagse online editie plaats van hét jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement en digitale transformatie bij de overheid.

Registreren is gratis. Het orogramma deze drie dagen is steeds van 09.00 tot 17.00 uur.

In het programma is op 12 oktober veel aandacht voor datagedreven werken en op 13 oktober voor digitale transformatie. Op 14 oktober staat de (digitale) aanpak van diverse maatschappelijke vraagstukken door diverse instanties geprogrammeerd.

De maat­schap­pe­lij­ke impact van de coronapandemie is groot. Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. De afgelopen periode maakte extra duidelijk hoe belangrijk het is dat overheden wendbaar zijn en beschikken over goed informatiemanagement. Daarbij moeten overheden in staat zijn om snel in te spelen op grote maatschappelijke uitdagingen en plotselinge veranderingen.

Het vakcongres vindt online plaats via een nieuw, online platform. Wie registreert krijgt vanzelf een e-mail met een link om in te loggen. Een zogeheten ‘matchmaking systeem’ zoekt automatisch steeds naar geschikte connecties.

Via het platform ontvangen deelnemers op basis van hun profiel persoonlijke aanbevelingen voor connecties, bijvoorbeeld met collega professionals. Deelnemers stellen zelf zelf een persoonlijk programma samen. Verder kun je via het online platform alvast contact opnemen met deelnemende partners en afspraken inplannen, zowel tijdens het event als na afloop.

De eerstvolgende hybride editie van congres Overheid 360°, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs plaatsvinden als een online programma, vindt plaats in oktober 2022.

Lees ook:

 

Gerelateerde berichten...

X