IT sterk vertegenwoordigd in Technology Fast50 2014

Deloitte heeft bekend gemaakt welke bedrijven genomineerd zijn voor de Technology Fast50 van dit jaar. Het merendeel van de kandidaten is aanbieder van software of it-diensten. De overige bedrijven hebben nagenoeg allen een sterke it-component in hun vernieuwende businessmodel. Met de ranking brengt Deloitte jaarlijks de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland in kaart.

Op 31 oktober as. maakt Jort Kelder bekend wie de winnaar wordt van de Technology Fast50 2014. De deelnemers vertegenwoordigen een of meerdere technologiesegmenten en bestaan langer dan 5 jaar. Verder besteden alle kandidaten substantieel aandacht en tijd aan R&D en genereren zij een groot deel van de omzet uit een aan technologie verwant product of dienst.

Deloitte organiseert het evenement met zijn sponsorpartners Rijksdienst voor Ondernemend Nederland , AKD, ABN AMRO, Enternext en Prime Ventures. De Fast50 zijn de topondernemers van de toekomst, die snel denken en een leidende rol innemen in hun vakgebied. Het programma is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen.

Rising Star Event
Voor bedrijven jonger dan vijf jaar bestaat de Rising Star categorie. De jonge veelbelovende bedrijven worden door een onafhankelijke jury onder leiding van Roel de Hoop van Prime Ventures beoordeeld op omzetpotentie, schaalbaarheid en innovatiekracht. Op het Rising Star Event dat voorafgaand aan de Fast50 Award Ceremony plaatsvindt, kiest de jury na het beoordelen van de pitches de Rising Star van 2014 en de Most Disruptive Innovator. De Rising Star genomineerden zijn eveneens te vinden op www.fast50.nl.

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...