Connections as a Service

Enable U 2Connect

In de digitale netwerksamenleving moet alles direct met alles kunnen communiceren. Het veilig digitale informatie uitwisselen tussen systemen is dan ook een onvermijdelijk onderdeel geworden van de digitalisering van de Nederlandse overheid. Maar pas het maar eens toe op de (overheids)organisatie en dienstverlening… Er is complexe software en hoog gekwalificeerd personeel voor nodig, wat kan leiden tot hoge kosten, projectrisico’s en vertragingen.

Stelt u zich eens voor dat het koppelen van applicaties en systemen helemaal geen belemmering meer zou zijn. Dat de ideale dienstverlening en bijbehorende werkprocessen heel doelgericht kunnen worden samengesteld. Dat u rechtstreeks bij de bron van informatie kunt. Dat data en diensten aan iedereen, op ieder moment worden aangeboden: als eindproduct of juist als bouwsteen van andere diensten. Integratiespecialist Enable U biedt deze koppelvrijheid. U geeft eenvoudig aan dat A gekoppeld moet worden met B, en eventueel met C, D en de rest van de wereld. Enable U zorgt er niet alleen voor dat deze koppelingen veilig, betrouwbaar, snel en professioneel worden gerealiseerd, maar vooral ook dat ze vervolgens blíjven werken. Updates en patches worden direct en probleemloos geïmplementeerd en digitale certificaten tijdig vervangen. Bovendien wordt de gezondheid van de koppelingen continu gemonitord, waardoor we fouten vroeg signaleren en liefst al oplossen vóórdat de klant of de medewerker er iets van merkt.

 

Totaaloplossing

Deze kennis, technologie, vakmanschap en energie zijn samengebald in Enable U 2Connect: Connections as a Service, voor een vaste prijs per maand. U hoeft niet langer te kiezen voor dure software of mensen op te leiden in zeer specialistische integratiekennis. U neemt eenvoudig een abonnement op een werkende, veilige koppeling. Enable U regelt het. De meest geavanceerde software wordt optimaal ingezet en de bijbehorende kennis en ervaring wordt direct gedeeld met alle klanten. Frank Arts, CEO van Enable U: “Wij zien dat Enable U hiermee een waardevolle totaaloplossing biedt. Organisaties worden op deze manier volledig ontzorgd wat betreft werkende, geautomatiseerde connecties. Ze kunnen zich daardoor richten op hun kernfuncties: excellente dienstverlening en juist hun eigen toegevoegde waarde ‘as a service’ beschikbaar stellen in de betreffende waardeketens.”

 

Ruime ervaring

Heel veel Connections as a Service liggen op z’n minst al aan één kant klaar bij Enable U in de cloud, zoals standaardaansluitingen op alle landelijke voorzieningen van de Nederlandse overheid, waaronder eFactureren, Berichtenbox, DigID, eHerkenning, DigiInkoop, DigiLevering, WOZ-inzage, Kadaster (BAG, BGT, BRK, WOZ), RDW, KvK enzovoort. Zo stelt Enable U met Connections as a Service organisaties in staat om nóg beter samen te werken en digitale processen en dienstverlening te verbeteren. Enable U heeft de meeste integratie-ervaring voor de overheid in Nederland: duizenden koppelingen zijn succesvol gerealiseerd. Steeds vaker worden ze vervolgens ook door Enablers beheerd, wat zorgt voor zekerheid en continuïteit. Meer informatie is te vinden op: www.enable-u.nl.

Volg Enable-U ook op:
https://twitter.com/enable_u_nl
https://www.linkedin.com/company/enable-u/

 

 

Gerelateerde berichten...

X