Sneller en eenvoudiger werkplekbeheer

Als systeembeheerder beheert u vele werkplekken. De monitoren op deze werkplekken staan veelal verschillend ingesteld qua helderheid, kleurweergave, energiebesparende functies enzovoort. Hoe makkelijk zou het zijn om alle monitoren binnen uw zorginstelling met één druk op de knop af te stellen?

Met de Screen InStyle software van EIZO kan de gebruiker eenvoudig via een applicatie de monitor instellingen. Denk aan het naar persoonlijke voorkeur aanpassen van de power-save functie, kleur en helderheid. Met de Screen InStyle Server applicatie kunt u als systeembeheerder de instellingen van alle monitoren, per domeingroep, binnen uw zorginstelling eenvoudig en uniform aanpassen. Het is dus niet nodig om fysiek bij de werkplek aanwezig te zijn en de knoppen op de monitoren te gebruiken. Dit zorgt voor optimale energiebesparende instellingen en helpt bij het beheer van uw monitorenpark.

 

Multi-monitor opstelling

Heeft u werkplekken met een opstelling van meerdere monitoren, dan wilt u natuurlijk dat de instellingen van deze monitoren exact hetzelfde zijn. Met Screen InStyle worden instellingen voor één monitor automatisch toegepast op de andere schermen in uw opstelling, zodat kleuren overal consistent worden weergegeven. Daarnaast worden veranderingen die één helderheidssensor meet, direct uniform toegepast voor al uw monitoren.

Ook kunt u met de software instellen dat als u één monitor uitschakelt, de overige monitoren op de werkplek ook automatisch worden uitgeschakeld. Monitoren die zijn uitgerust met een aanwezigheidssensor gaan tegelijk naar de stand-by modus, zodra één monitor uw aanwezigheid niet meer detecteert. Komt u terug op uw werkplek dan worden de monitoren automatisch weer ingeschakeld. Deze functie draagt bij aan de energiebesparing binnen uw organisatie. Indien gewenst kunt u de Screen InStyle software zo instellen dat u bij terugkomst op uw werkplek opnieuw moet inloggen. Dit voorkomt oneigenlijk gebruik van de werkplek wanneer u weg bent.

 

Automatische kleurmodus

Daarnaast kunt u vooraf ingestelde kleurmodi van uw monitor toewijzen aan specifieke toepassingen of programma’s. Wanneer u dan het betreffende programma opstart, schakelt de monitor automatisch naar de bijbehorende modus. Een van de te selecteren modi is de DICOM-mode, die ervoor zorgt dat digitale röntgenbeelden met de juiste kleurtoonkarakteristiek worden getoond als een applicatie zoals het EPD of een DICOM viewer opgestart wordt.

 

Minder blauw licht

De software bevat ook een speciale Circadian Dimming functie die de kleurtemperatuur van uw monitor aanpast gedurende de dag. Zo krijgen uw ogen minder blauw licht te verwerken, wat een gunstige uitwerking kan hebben op uw slaapritme.

Op dit moment zijn de volgende EIZO monitoren compatibel met de Screen InStyle software: EV3237, EV2780, EV2750, EV2456, EV2455, EV2451 en EV2450.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op met EIZO voor een vrijblijvende afspraak en/of testopstelling via 040-7600360 of info.nl@eizo.com.

Gerelateerde berichten...

X