BlackBerry en Zimperium leveren mobiele bescherming

BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY; TSX: BB), wereldwijd softwareleider in het beveiligen, verbinden en mobiliseren van organisaties, en Zimperium, Inc., aanbieder van het eerste managementplatform voor mobiele bedreigingen, zijn een partnerschap aangegaan. Samen bieden ze zakelijke klanten en overheidsinstellingen uitgebreide mobiele bedreigingsdetectie, risicoanalyse en preventie aan voor zowel iOS als Android toestellen. Zimperiums zIPS is vanaf nu geïntegreerd met BlackBerry’s Good Dynamics Secure Mobility Platform en BES12,

“Mobiliteit is een essentieel onderdeel van de implementatie van zakelijke applicaties en flexibel werken, waardoor mobiele werknemers directe toegang tot data behouden,” zegt Shridhar Mittal, CEO van Zimperium. “De oplossing van Zimperium is specifiek ontworpen om zero day-aanvallen te identificeren en classificeren. Zo beschermen Zimperium en BlackBerry hun container apps tegen aanvallen van cybercriminelen die door toestellen binnen te dringen de corporate infrastructuur willen overnemen.”

zIPS beschermt toestellen, netwerken en mobiele applicaties tegen een breed scala van aanvallen, zoals geavanceerde OS/kernel exploitatie en pogingen om Secure-Socket-Layer (SSL) versleutelt netwerkverkeer te onderscheppen. Zimperium beschermt eveneens tegen kwaadaardige apps die mogelijk op het toestel van een gebruiker staan, bijvoorbeeld apps voor persoonlijk gebruik die buiten de zakelijke container apps vallen.

Gerelateerde berichten...

X