Directie TriMM wint ondernemersprijs

TriMM heeft tijdens de jaarlijkse innovatielezing de Van den Kroonenberg-prijs uitgereikt gekregen door de Stichting Universiteitsfonds Twente. Het full service internetbureau uit Enschede heeft de prijs toegewezen gekregen omdat het bedrijf zich sterk richt op de ontwikkeling van jong talent en omdat er een goede verbinding wordt gelegd met bedrijven uit de eigen regio en ver daarbuiten.

Het jonge talent vindt een plek binnen PiT, het zusje van TriMM. Hier krijgen studenten de kans om talenten verder te ontwikkelen, door theoretische kennis direct in de praktijk te brengen. Een ideale leeromgeving op het snijvlak van onderwijs en praktijk.

Volgens de jury vormt TriMM een grote bron van inspiratie. Marc Woesthuis, directeur van TriMM: “We zijn trots met deze erkenning van het werk dat we doen. Een prijs vanuit de Universiteit Twente heeft voor ons extra waarde. Niet alleen omdat we daar zelf als ondernemers gestudeerd hebben, maar ook dat we zien dat vele collega’s daar een goede opleiding hebben genoten. Samen met alle TriMM’ers en partners zetten we onze regio positief op de kaart. Meer en meer klanten komen graag naar deze regio om samen te werken aan de allerbeste online oplossingen.”

TriMM is in 1993 opgericht door Willem Jaap Zwart. In 2003 namen Marc Woesthuis en Kathy van Eijkelenburg TriMM over. Enkele jaren later werken er 90 werknemers en is veel kennis en expertise opgebouwd op onder meer grote B2B-projecten. Zo won TriMM vorige week nog de Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B voor de case Victron Remote Management (VRM) applicatie. Deze case werd door de jury bestempeld als een ontwikkeling in het licht van Internet of Things.

TriMM gelooft oprecht dat professionals uitdaging nodig hebben om hun bevlogenheid te versterken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat wanneer werknemers hun werk leuk vinden, dat dat de beste resultaten oplevert. Dit gebeurt onder meer door actief te sturen op het ontdekken van nieuwe talenten en competenties, zowel bij jong talent, als werknemers die al langer onderdak vinden bij TriMM. Ondernemerschap en creativiteit worden gestimuleerd en werknemers krijgen veel zelfstandigheid.

Woesthuis en Van Eijkelenburg vertellen in deze reportage meer over hun filosofie, werkwijze en klantbenadering.

De Van den Kroonenberg-prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1984. Onder de eerdere winnaars bevonden zich de ondernemers van bedrijven als Demcon, Xsens Technologies, Sigmax, Indes en Micronit.

Gerelateerde berichten...

X