Epson onthult nieuwe interactieve displays voor agile werken op GITEX 2019

Afgelopen week tijdens GITEX 2019, de grootste technologiebeurs in het Midden-Oosten, demonstreerde Epson zijn eerste 5.000 lumen interactieve samenwerkingsdisplay-oplossingen.

Met deze innovatieve nieuwe modellen kan de weergavegrootte worden aangepast aan de gebruiksomgeving: dit bevordert agile werken en verhoogt de productiviteit en de onderlinge communicatie.

Het vlaggenschip, de EB-1485Fi, levert indrukwekkende prestaties met een multi-touch display van maximaal 100-inch (16:9 standalone), tot 120-inch (breedbeeld – 16:6) of 155-inch met Epson’s DuoLink-functie. Met DuoLink worden twee interactieve Epson-projectoren gecombineerd tot één beeld.

Met behulp van edge blending wordt er één grote, flexibele werkruimte gecreëerd – ideaal voor gebruikers die hun digitale ervaring willen transformeren. De EB-1485Fi wordt geleverd met een scala aan krachtige ingebouwde connectiviteitsopties, zowel draadloos als bekabeld, inclusief HDBaseT en HDMI out.

Edge blending en de slank ontworpen finger-touch unit maken hem ideaal voor elke moderne werkomgeving. Het display wordt ook geleverd met een pc-aansluiting voor sterke connectiviteit en maatoplossingen voor elke werkomgeving.

“Bij Epson richten we ons op de gebruikerservaring en leveren we de juiste oplossing op basis van de behoeften van de gebruiker,” zegt Hans Dummer, executive director bij Epson Europe. “Met onze nieuwste interactieve oplossing kunnen gebruikers hun werkplekken volledig transformeren met grote, schaalbare displays die de samenwerking en betrokkenheid verrijken en kennisuitwisseling met collega’s en klanten bevorderen dankzij de veelzijdige connectiviteitsopties. Onze displays reflecteren en spiegelen niet, zodat de leesbaarheid is gegarandeerd, zelfs op een schaalbare schermgrootte van 100-inch.”

“Vergaderruimtes die zijn uitgerust met de juiste technologie en oplossingen zorgen voor een sterker teamgevoel, een hogere productiviteit, creatiever denken en logischer redeneren. Bovendien draagt het bij aan de motivatie van werknemers en verhoogt het de technologische vaardigheden van gebruikers die gericht zijn op de digitale transformatie van de werkplek.”

Gerelateerde berichten...

X