IGEL breidt samenwerking met Login VSI uit

IGEL, leverancier van het geavanceerde OS voor cloud-gebaseerde werkomgevingen, en Login VSI, aanbieder van oplossingen voor het optimaliseren van de ervaring van eindgebruikers, hebben hun samenwerking uitgebreid. Login Enterprise (voorheen Login PI) is nu volledig geïntegreerd met IGEL OS 11.03.

Gebruikers van IGEL krijgen dankzij deze integratie de mogelijkheid om op afstand integrale tests uit te voeren van de hardware van eindgebruikers, zonder de Chain of Trust te verbreken. Dit draagt bij aan optimale prestaties en beschikbaarheid van applicaties op alle endpoints met IGEL OS.

“Het doet ons een genoegen om samen met Login VSI de IT-ervaring van eindgebruikers te optimaliseren”, zegt Matthias Haas, de CTO van IGEL. “Bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden voor het verbeteren van de prestaties en beschikbaarheid van hun virtuele desktopomgevingen. Die zijn nodig om de productiviteit van hun eindgebruikers op te schroeven. De integratie van Login Enterprise met de WorkSpace Edition van IGEL OS is een belangrijke nieuwe mijlpaal in onze jarenlange samenwerking met Login VSI.”

De integratie van Login Enterprise en IGEL OS 11.03 biedt organisaties een continu holistisch overzicht op de productiviteit, prestaties en beschikbaarheid van endpoints. IT-beheerders krijgen meer inzicht in de ervaring van alle eindgebruikers binnen de organisatie door voortdurende tests van de prestaties en beschikbaarheid van applicaties op de endpoints. Dit alles is op afstand mogelijk met de beheersoftware van IGEL.

“IT-afdelingen van bedrijven moeten voortdurend ruimte bieden voor veranderingen die sterk van invloed zijn op de beschikbaarheid en prestaties van de applicaties”, zegt Eric-Jan van Leeuwen, de CEO van Login VSI. “Login Enterprise maakt het mogelijk om te testen welke gevolgen deze wijzigingen op de ervaring van eindgebruikers hebben. De integratie met IGEL stelt klanten in staat om de prestatieterugval te visualiseren en proactief problemen te verhelpen, voordat ze van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering. Daarmee kunnen ze tijd en geld besparen.”

Beschikbaarheid
Login Enterprise Virtual Appliance is toegankelijk via de Login Enterprise Launcher in IGEL OS 11.03. IGEL en Login VSI zullen de gecombineerde oplossing op 13 februari 2020 presenteren tijdens een webinar.

Daarbij gaan ze in op de manier waarop de producten samenwerken en hoe ze kunnen worden ingezet voor het optimaliseren van de beschikbaarheid en prestaties van applicaties op endpoints. Klik hier voor meer informatie en een inschrijfformulier.

Gerelateerde berichten...

X