KPN Ventures investeert in digitale veiligheid en hybride werken

KPN Ventures heeft geïnvesteerd in twee veelbelovende startups die digitale veiligheid en hybride werken weer een stap verder brengen. Zowel hybride werkplek aanbieder Lendis als digitaal beveiliger Censornet kregen recent kapitaal van het investeringsfonds van KPN.

KPN Ventures beoogt met deze investeringen de twee jonge en veelbelovende bedrijven sneller te laten groeien. Als telecomprovider en aanbieder van werkplekken verwacht KPN veel van de innovatieve producten van beide bedrijven. Zowel Lendis als Censornet kunnen in de toekomst een belangrijke bijdrage leveren aan een veilige en digitale werkomgeving, die bestaat uit een combinatie van apparatuur en cloudapplicaties.

Lendis biedt een platform waarmee bedrijven vanuit één plek heel gemakkelijk alle apparatuur voor de hybride werkomgeving op kantoor en thuis kunnen aanschaffen en beheren. Dat biedt uitkomst voor werkgevers die hybride werken écht willen laten werken, want uit recent onderzoek blijkt dat bij zo’n 70 procent van de Nederlandse werknemers de werkplek nog altijd niet goed is toegerust op werken vanuit huis.

Een moderne en digitale werkplek draagt bij aan een betere bedrijfsvoering maar cruciaal daarbij is dat de werkplek voor alle medewerkers ook overal en altijd veilig en up-to-date is. Vanuit die gedachte heeft Censornet een mooie centrale oplossing ontwikkeld. Dankzij één veilig cloud-beveiligingsplatform krijgen organisaties en gebruikers volledige bescherming tegen bedreigingen via email, internet en cloud, ongeacht of ze op kantoor, thuis of onderweg zijn.

Gerelateerde berichten...

X