Renewd breidt assortiment uit met premium refurbished MacBooks

Ooit begonnen met het leveren van refurbished iPhones en iPads, breidt Renewd het productassortiment verder uit met premium refurbished MacBooks.

“De vraag naar refurbished Apple producten in de markt is enorm.”, zegt Bram Wingens, medeoprichter van Renewd. “Wij merken dat er naast refurbished iPhones en iPads ook veel vraag is naar refurbished MacBooks, dus besloten wij actie te ondernemen.”

“Het gaat in de eerste instantie om de Apple MacBook Pro (MD101) en Apple MacBook Air (MD760), verkrijgbaar met QWERTY, AZERTY en QWERTZ-toetsenborden. Op termijn worden er meer modellen toegevoegd aan het assortiment.”, aldus Bram Wingens. De Renewd MacBooks zijn vanaf vandaag te bestellen bij de aangesloten distributeurs.

Het Nederlandse Renewd verkoopt refurbished Apple iPhones, iPads en MacBooks met 100 procent originele Apple-onderdelen onder de merknamen Renewd en 2ND by Renewd.

Ieder toestel wordt voor verkoop individueel gecontroleerd door Microfix, een Apple premium serviceprovider. Naast Ingram Micro en Copaco in de Benelux heeft Renewd ook distributeurs in de UK, Ierland, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Roemenië en de Baltische Staten.

Gerelateerde berichten...

X