Sogeti verhuist naar Utrecht

Na meer dan 20 jaar verlaat Sogeti Vianen. Vanaf deze maand verhuist het hoofdkantoor van de IT-dienstverlener naar een duurzame en goed bereikbare (OV)-locatie in Utrecht. Het hybride werken van Sogetisten die thuis, op kantoor, bij de klant of elders actief zijn, zorgt ervoor, dat Sogeti in de nieuwe huisvesting minder vierkante meters zal gebruiken.

“We kijken met veel plezier terug op ons mooie verblijf in Vianen. Toch bleek deze plek uiteindelijk niet goed te passen bij ons duurzame mobiliteitsbeleid dat we een aantal jaren geleden hebben ingezet. Dat is gericht op het actief stimuleren van het gebruik van Openbaar Vervoer voor onze medewerkers die zowel op klantlocatie, thuis of elders werkzaam zijn. De reis naar ons hoofdkantoor was vaak een hobbel omdat deze vestiging in Vianen helaas minder goed bereikbaar is met de trein of bus. Onze nieuwe locatie op Leidsche Rijn in Utrecht is goed bereikbaar met het OV en daarmee een duurzaam en goed alternatief voor het autoverkeer”, vertelt Joost Ramaekers, Head of Sogeti Nederland.

Het nieuwe adres van het hoofdkantoor van Sogeti is Reykjavikplein 1 in Utrecht. In het gebouw waar ook moederbedrijf Capgemini gevestigd is, wordt een apart kantoor ingericht voor dochterbedrijf Sogeti. Daarmee blijft de eigen identiteit gewaarborgd. Naast het nieuwe hoofdkantoor in Utrecht heeft Sogeti nog vijf zogeheten satellietvestigingen in Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen en Capelle a/d IJssel. De IT-dienstverlener biedt huisvesting aan 2.400 medewerkers.

Gerelateerde berichten...