T-Mobile Ondernemen integreert vaste en mobiele telefonie in Microsoft Teams

In samenwerking met Microsoft biedt T-Mobile vanaf nu ook Teams Telefonie. Onderling bellen met je collega’s behoort al tot de mogelijkheden in Teams, T-Mobile maakt het nu ook mogelijk om externe telefoongesprekken te voeren waarbij vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd.

Dit is een nieuwe stap die samenwerken en communiceren nog efficiënter maakt. T-Mobile biedt hiermee nóg meer connectiviteit in Microsoft’s communicatie- en samenwerkingshub, die altijd en overal te gebruiken is op verschillende apparaten (desktop, laptop, mobiel).

COVID-19 dwingt bedrijven om op afstand te kunnen werken, versneld in te voeren. Dit is de norm geworden en daarmee biedt de toenemende digitalisering technologische kansen om werk en bedrijfsprocessen beter in te richten. Hoe zorg je dat medewerkers plaats onafhankelijk goed en veilig kunnen samenwerken? En welke rol kunnen online services daarin spelen?

Clouddiensten zijn bij uitstek geschikt om werknemers betere bereikbaarheid te bieden. T-Mobile zet zich in om het voor bedrijven nog makkelijker te maken om met klanten en leveranciers contact te hebben. T-Mobile doet dit door bereikbaarheidsdiensten op Microsoft Teams, het meest gebruikte platform onder werknemers, verder uit te breiden.

Waardevolle aanvulling
Léon Toet, Directeur Zakelijke Markt bij T-Mobile Nederland: “Medewerkers willen hun werk blijven doen, plaats onafhankelijk, op elk tijdstip en met ieder gewenst apparaat communiceren. Ze willen toegang hebben tot hun zakelijke toepassingen die ze doorgaans op hun vaste werkplek ter beschikking hebben.

Voor organisaties is nu de uitdaging, hun werknemers in staat te stellen om op afstand, zoals thuis, zo efficiënt mogelijk te werken, ieder vanuit zijn eigen rol. Of je nou receptionist(e) bent of personal assistant of misschien call center agent. Teams Telefonie is een waardevolle aanvulling op Teams die er voor zorgt dat medewerkers overal en altijd kunnen werken, ongeacht het apparaat wat ze verkiezen.”

De toenemende digitalisering biedt technologisch kansen om het werk anders in te richten. Hoe zorg je dat medewerkers plaats onafhankelijk goed en veilig kunnen samenwerken? Hoe vergroot je de bereikbaarheid van de onderneming om te blijven beantwoorden aan de klantbeleving? Welke rol spelen clouddiensten bij deze beslissing? Moet je nog dure en onderhoudsgevoelige hardware aanschaffen? Welke kosteneffectieve oplossingen zijn er beschikbaar? T-Mobile Ondernemen maakt het makkelijk, met een breed scala aan betaalbare vast-mobiele oplossingen, ongeacht de grootte van de onderneming.

Gerelateerde berichten...

X