Trivento Summercamp – Reactive Programming de toekomst!

Ronald Kuhn, Pawel Kozlowski over Reactive Programming, Akka en AngularJS

Trivento organiseert op vrijdag 29 augustus een Summercamp voor ontwikkelaars en architecten omtrent het onderwerp ‘Reactive Programming’. Het Summercamp vindt plaats op locatie Zuidpark in Amsterdam en begint om half een ’s middags. Ronald Kuhn, Akka tech lead bij Typesafe en medeauteur van het Reactive Manifesto en Pawel Kozlowski, Angular UI lead developer en auteur van Mastering Web Application Development with AngularJS, verzorgen de presentaties. Jeroen Gordijn en Henk Jurriens van Trivento delen aan de hand van korte democases eigen ervaringen.

Reactive Programming Als softwarearchitect en ontwikkelaar moet je in kunnen spelen op de behoefte van de klant. De applicaties van de toekomst worden vandaag de dag gebouwd. De hoeveelheid data en de complexiteit van de verwerking daarvan stijgt extensioneel. Applicaties moeten steeds meer scalable, resilient en eventdriven zijn. Dat vraagt om programmeermodellen die verder gaan dan responsive websites. Het gebruik van frameworks die vanaf scratch zijn opgebouwd om reactive programming te ondersteunen is daarbij essentieel.

Geïnspireerd door het Reactive Manifesto en gedreven door passie voor innovatie, heeft Trivento zich gespecialiseerd in TypeSafe/Akka (voor de backend) en AngularJS (voor de frontend). Om deze kennis te delen zijn toonaangevende sprekers uitgenodigd om te vertellen over het gebruik van AngularJS en TypeSafe. Trivento ondersteunt het programma door aan de hand van democases praktijkervaring te delen.

Trivento en summercamps Trivento (voor 2012 Profict) heeft een rijke historie in het organiseren van Summercamps rond actuele thema’s in de Java Community. Dit Summercamp is primair bedoeld voor architecten en ontwikkelaars. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Traditioneel wordt de middag afgesloten met een gezamenlijke BBQ. Er is volop de gelegenheid om te netwerken, ervaringen te delen en van een bijzonder uitzicht te genieten.

 

 

Gerelateerde berichten...

X