Ultimum en Baangericht sluiten bijzonder convenant

Op 28 februari zal de Almeerse ICT-dienstverlener Ultimum een bijzonder convenant met Baangericht van de gemeente Almere ondertekenen. Werkzoekenden met een uitkering krijgen de kans om gedurende een periode van zes maanden getraind en begeleid te worden naar een passende baan bij Ultimum.

Juist voor kandidaten die bij de start niet de kwalificaties hebben, biedt deze samenwerking tussen Ultimum en Baangericht de kans om duurzaam uit te stromen naar een nieuwe baan. Met dit traject zet Ultimum de deur open voor gemotiveerde mensen die aan de slag willen binnen de IT.

Vanuit Baangericht worden potentiele kandidaten aangedragen bij Ultimum. Mede omdat de dienstverlening van Ultimum gericht is op hoogwaardig en complexe ICT-diensten zoals Cybersecurity vraagt dit om ervaring en drive. Dit wordt gevonden bij kandidaten van Baangericht.

MVO “Almere in de City” en ondertekening
Door de samenwerking met Almere City FC in hun maatschappelijk programma is dit initiatief ontstaan. Het convenant zal bij Almere City FC op vrijdag 28 februari om 16:30 uur, voorafgaande aan de thuiswedstrijd, worden ondertekend door wethouder Froukje de Jonge en directeur van Ultimum Rodrigo Soto Escamilla.

Onderdeel zijn van de stad en dus zorgen dat Almeerders een mooie baan hebben is een van de belangrijkste pijlers van Ultimum. Als Almeerse onderneming vinden wij het belangrijk bij te dragen aan een samenleving die inclusief is. En dat begint voor ons lokaal.

 

Gerelateerde berichten...

X