VMware maakt resultaten eerste kwartaal fiscaal 2024 bekend

VMware heeft de financiële resultaten voor het eerste kwartaal van fiscaal 2024 bekendgemaakt. De omzet in het eerste kwartaal bedroeg $3,28 miljard, een stijging van 6% ten opzichte van het eerste kwartaal van fiscaal 2023.

De inkomsten uit abonnementen en SaaS voor het eerste kwartaal bedroegen $1,22 miljard, een stijging van 35% ten opzichte van het eerste kwartaal van fiscaal 2023. De inkomsten uit abonnementen en SaaS vormden 37% van de totale inkomsten voor het kwartaal. ARR voor abonnementen en SaaS voor het eerste kwartaal was $4,85 miljard, een stijging van 32% year-over-year.

“We zijn tevreden met onze Q1-resultaten. Het afgelopen kwartaal hebben we momentum en betrokkenheid bij onze klanten en partners getoond terwijl we hen blijven helpen hun bedrijf te transformeren het volledige potentieel van multi-cloud te ontsluiten”, zegt Raghu Raghuram, CEO van VMware. “We zijn verheugd om dit jaar nieuwe productinnovaties te introduceren en onze klanten en partners te verwelkomen op VMware Explore-evenementen in Las Vegas, Singapore, Brazilië, Barcelona en Japan.”

Gerelateerde berichten...

X