Yard zet voet aan Amsterdamse grond

Yard Internet heeft per 1 november 2014 Studio Joyo, een bureau voor webontwerp & realisatie, overgenomen. De overname is ontstaan na een steeds intensievere samenwerking in de laatste jaren. De overname is voor het Yard team niet alleen een versterking wat betreft klantenportfolio, met opdrachtgevers als het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Furore en het Tinbergen institute, maar versnelt ook de al bestaande en groeiende kracht van Yard op het gebied van WordPress.
De locatie van Studio Joyo in Amsterdam wordt nu Yard Amsterdam, Yard concentreert zich met de vestiging op de groeiende groep opdrachtgevers in en rond de hoofdstad.

Yard Internet is een internetbureau in Utrecht en Amsterdam en richt zich op de branches zorg, welzijn en educatie. Het bureau biedt oplossingen aan met meerwaarde op het gebied van online communicatie en delen van kennis voor deze specifieke sectoren. Denk hierbij aan kennisnetwerken, kennisbanken en content rijke websites. Yard Internet denkt sterk vanuit de inhoud en hebben expertise op het gebied van community management, online communicatie, online ontwikkeling en vormgeving.

Gerelateerde berichten...

X