ZTEsoft introduceert Digital Ecosystem Enabler Platform

Digital Ecosystem Enabler Platform optimaliseert de dienstverlening en gebruikservaring

ZTEsoft, de dochteronderneming van de ZTE Corporation (ZTE), introduceert het Digital Ecosystem Enabler Platform (DEEP). DEEP zorgt voor een snelle integratie van Machine to Machine (M2M)-, Over the Top (OTT)- en Mobile Virtual Network Operator (MNVO)-diensten met de netwerken van leveranciers van communicatiediensten. Communications Service Providers (CSP’s) kunnen met DEEP nieuwe inkomsten genereren en eindgebruikers die ervaring bieden die zij in het digitale tijdperk verwachten.

Het Digital Ecosystem Enabler Platform van ZTEsoft stelt CSP’s in staat om hun klanten nieuwe mogelijkheden te bieden door een simpele integratie van OTT-, M2M- en MVNO-diensten met hun netwerken. Het platform vereenvoudigt de ontwikkeling, introductie en het beheer van OTT-diensten dankzij integraal beheer van het facturatie- en betalingsproces. DEEP biedt operators daarnaast verbeterde mogelijkheden voor de integratie van M2M-diensten met een verbeterde dekking, kwaliteit en betrouwbaarheid van hun netwerk en uitgebreid bereik van klanten. Operators kunnen op deze manier hun activiteiten uitbreiden naar bloeiende nieuwe markten zoals wagenparkbeheer en smart home.

De oplossing van ZTEsoft helpt operators om te gedijen in een door content gedreven omgeving. In een markt die is gedreven door informatie in plaats van netwerken moeten CSPs veel meer dan simpele communicatietools bieden om nieuwe klantsegmenten voor zich te kunnen winnen. Steeds meer OTT-bedrijven gaan de samenwerking aan met CSPs om eindgebruikers van betere media- en content-diensten te voorzien. Met ZTEsoft DEEP kunnen CSPs een centrale rol blijven spelen voor eindgebruikers door optimale ondersteuning te bieden voor hun digitale leven.

“Het Digital Ecosystem Enabler Platform van ZTEsoft is naar onze mening een cruciale oplossing voor de veranderende telecomsector nu CSPs de door content en informatie gedreven wereld omarmen”, zegt Steven Cao, ZSmart BSS Solution Marketing Director. “Operators moeten content providers integratiemogelijkheden met hun netwerk bieden om bestaande en potentiële klanten van een optimale dienstverlening en gebruikservaring te voorzien. Dit zal hen in staat stellen om ook in de toekomst relevant en concurrerend te blijven.”

Het Digital Ecosystem Enabler Platform van ZTEsoft kan snel worden geïntegreerd met de netwerken van operators. Dit is mogelijk dankzij de 20 jaar ervaring van ZTEsoft binnen de BSS/OSS-markt, zakelijke relaties met meer dan 70 mobiele operators, dienstverlening aan meer dan 500 miljoen abonnees en 107 vestigingen in alle delen van de wereld.

 

Over ZTEsoft

ZTEsoft is een dochteronderneming van ZTE Corporation, de grootste beursgenoteerde Chinese fabrikant van telecomapparatuur. Als marktleider in software, oplossingen en diensten voor de telecomsector specialiseert ZTEsoft zich in functierijke Business Support Systems (BSS) en Operational Support Systems (OSS) voor wereldwijde aanbieders van draadloze, vaste en kabelverbindingen. ZTEsoft biedt operators operationele flexibiliteit en stelt hen in staat om snel innovatieve nieuwe diensten af te leveren in een snel veranderende markt. De ZSmart-oplossingen van ZTEsoft worden ingezet door operators in meer dan 70 landen. Raadpleeg voor meer informatie www.ztesoft.com.

Gerelateerde berichten...

X