De nieuwe website van Primaned is online!

Maak kennis met Primaned en zie hoe het vakgebied Project Controls zich heeft ontwikkeld.

Primaned is een adviesbureau, gespecialiseerd in Project Controls en richt zich op het verbeteren van projectbeheersing binnen de kennisgebieden:

“Project Controls is het deel van projectmanagement dat modelleert, monitort, analyseert en
visualiseert om inzicht in het project te genereren dat resulteert in een betere besluitvorming,
zodat maximale waarde wordt gecreëerd voor de belanghebbenden.”

Primaned is een totaal leverancier op het gebied van projectbeheersing. Primaned biedt een breed scala aan oplossingen binnen ons expertisegebied, verdeeld over vier categorieën:

• Onze Project Controls Consultants helpen onze klanten het volgende volwassenheidsniveau van project controls te bereiken door het implementeren van best practice processen en -oplossingen.
o Implementatie en Technisch specialisten om de installatie en inrichting van uw Project Controls Software goed te laten verlopen.
o Business Consultants om uw bedrijfs- of project processen geoptimaliseerd en aangesloten bij uw organisatie en oplossingen in te richten.
o BI Dashboard en Rapportage om inzicht in uw project data te krijgen (zelfs gekoppeld aan andere (financiële systemen)
o Integratie specialisten om diverse systemen zoals uw Project Controls Software aan HR of Financiële systemen te koppelen of te integreren.

Projectadvies helpt met 50 gedreven Adviseurs Projectbeheersing onze klanten bij complexe vraagstukken binnen (technische) projecten, portfolio’s en programma’s door het geven van Projectadvies. Zo zorgen wij voor advies, controle en inzichten zodat de klant beheerst hun project, portfolio en/of programma kan sturen. Dit betreft o.a. project-/ tenderadvies, planningen, visualisaties, BIM, projectanalist, portfolio inzichten en veel meer.

• Als organisatie vertrouwen we in de markt. Primaned heeft een breed scala aan Project Controls Software. Primaned heeft een aantal gespecialiseerde oplossing in haar portfolio:
o PMWeb: De best-in-class Capital Project Management Software-oplossing van PMWeb is uitermate geschikt voor eigenaren en bouwprofessionals om de volledige project-life-cycle van Plan, Build en Operate af te handelen in een gebruiksvriendelijk we gebaseerd platform.
o Oracle Primavera: Met Oracle Primavera-softwaretools kunnen bedrijven alle projectmedewerkers, datapunten en processen consolideren om een uniform en consistent beeld van de project-, programma- en portfoliostatus te bieden. Hierbij kunt u denken aan de Primavera P6 Planning en Resourcemanangement. Tot een geïntegreerde oplossing zoals Oracle Primavera Cloud om planning (incl. lean planning) te combineren met risico en field data.
o Safran Risk: Om te gedijen in een steeds complexere en turbulenter wordende wereld, moeten organisaties risicoanalyses op elk bedrijfsniveau beheersen. Van projectmanager tot directie, Safran Risk presenteert diepgaande, praktische informatie die uw hele team zal helpen om de risico’s te beheersen.

• De Academy biedt een breed scala aan trainingen die uw projectteam in echte Project Controls professionals kunnen veranderen.
o Volg bijvoorbeeld de introductie in de theorie met onze Foundations opleiding.
o Kies daarna een van de Tooltrainingen zoals Primavera of Microsoft Project
o Specialiseer u in een van de expertmodules: Risico, Change & Claim, Informatie en communicatie of Kosten & Earned Value.

Lees hierover uitgebreid in onze blogs, kijk naar onze prachtige projecten of neem gerust contact op. Op onze website staan veel nieuwe projecten, en oplossingen die we de afgelopen jaren samen met onze klanten hebben mogen maken, ontwikkelen en ondersteunen. Maar er is nog veel meer dus nodigen wij u graag u voor een (digitale) kop koffie.

Bezoek ons op www.primaned.com

Gerelateerde berichten...