Moderne back-up en recovery – Gebruik de kopersgids van Cohesity

Het belang van back-up en recovery kan nauwelijks worden overschat. Zeker met de huidige eisen en behoeftes op het gebied van gegevensbescherming. Toch worden back-ups nog vaak gezien als een noodzakelijk kwaad of als een passieve verzekeringspolis.

Veel organisaties investeren een aanzienlijk deel van hun IT-budget in diverse puntoplossingen voor gegevensbescherming van verschillende leveranciers. Voor een onoverzichtelijke hoeveelheid toegewijde servers, gateways, opslag, netwerkcomponenten en tape-apparaten moet naast onderhoud en coördinatie ook nog eens archivering, extern noodherstel, kopieerbeheer en testtoegang worden geregeld. Het beschermen en beschikbaar houden van bedrijfsgegevens en apps is met de jaren enorm complex geworden. Bovendien gebruiken bedrijven nog te vaak legacy back-up- en recovery-oplossingen die zijn ontworpen voor een ander computertijdperk. Kortom, het traditioneel benaderen van back-up en recovery voldoet niet langer. Er is grote behoefte aan het moderniseren van gegevensbescherming.

Niet eenvoudiger

Cohesity benaderde het oude probleem van back-up en herstel met een frisse blik. Hun experts gingen van start met een blanco pagina met als resultaat: een back-up- en hersteloplossing die klaar is voor de digitale uitdagingen van vandaag en morgen. Want naast het opslaan van de traditionele, routinematige bedrijfsgegevens absorberen veel bedrijven tegenwoordig enorme hoeveelheden IoT-data. Deze datagroei vereist ter ondersteuning of verwerking een veel bredere reeks aan applicaties dan in het verleden. Deze kunnen zich on-premise bevinden of in de cloud. Het wordt er dus bepaald niet eenvoudiger op. Daarom zal, volgens een voorspelling van Gartner, tegen 2021 50 procent van de organisaties hun huidige back-uptoepassing aanvullen of vervangen. Om u te helpen bij het bepalen van de juiste criteria heeft Cohesity een kopersgids gemaakt.

Veiligheidsniveau

Deze gratis te downloaden kopersgids helpt u onder meer bij het creëren van inzicht in uw huidige omgeving. De gids adresseert hedendaagse problemen rondom gegevensbescherming en -recovery. Ook vertelt de gids waar u op moet letten bij uw volgende back-up- en recovery-oplossing, zodat uw investeringen toekomstbestendig zijn. Tot slot levert het de voornaamste RFP-ready vragen die garanderen dat uw selectieproces compleet is. De kopersgids van Cohesity behoedt u ervoor afgeleid te raken door de complexiteit en het lawaai dat de vele aanbieders maken.

Met moderne back-up en recovery behaalt u een veiligheidsniveau dat onmogelijk of onbetaalbaar zou blijven met legacy-benaderingen.

Download de whitepaper hier.

Gerelateerde berichten...

X