2dehands kiest voor Online Payment Platform als payment service provider

2dehands, het grootste Belgische handelsplatform voor het kopen en verkopen van (gebruikte) spullen en diensten, heeft een samenwerking gesloten met Online Payment Platform. Dit betekent onder meer dat betalingen voortaan ook via het platform van 2dehands kunnen worden afgehandeld. Dankzij de keuze voor Online Payment Platform krijgen kopers en verkopers een meer gestroomlijnde gebruikservaring en kunnen zij nog veiliger handelen.
Betalingen strategische factor 
“We kijken voortdurend naar hoe we 2dehands veiliger en beter kunnen maken. Betalingen zijn daarin een strategische factor”, vertelt Aleksandra Vidanovski, woordvoerster van 2dehands. “Met Online Payment Platform hebben we dit nu op een hele gedegen manier ingericht. Sinds COVID-19 wordt er bovendien geadviseerd om zoveel mogelijk contactloos te betalen.”
2dehands telt maandelijks 3,2 miljoen bezoekers. Voordat 2dehands samenwerkte met Online Payment Platform waren gebruikers aangewezen op contante betalingen aan de deur of het overmaken van de betaling per bank. Uit ervaringen van zusterbedrijf Marktplaats blijkt dat de implementatie van een betaalsysteem via Online Payment System het handelen veiliger en prettiger maakt.
“Met Marktplaats kozen we in 2017 voor Online Payment Platform om betalingen te faciliteren”, zegt Quintin Veldt, Manager Partnerships bij 2dehands. “Het is is een partij met veel expertise over online betalingen. Ze voldoen aan alle eisen die vanuit de PSD2-richtlijn aan betaaldienstverleners worden gesteld. OPP is een logische keuze voor het inrichten van betalingen op 2dehands en we hopen en verwachten dat de samenwerking succesvol zal zijn.”

Gerelateerde berichten...

X