LiveSafe en ZENS slaan handen ineen voor langer zelfstandig wonen

Nu de landelijke overheid erop gericht is dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig moeten blijven wonen, stijgt de vraag naar mobiele alarmering elke dag. LiveSafe behoort tot het topsegment in die markt en staat garant voor kwaliteit en veiligheid in mobiele alarmering. De unieke samenwerking met ZENS heeft daar met de ‘oplader’ voor draadloos opladen nog een extra dimensie aan toegevoegd, namelijk optimaal gebruiksgemak.

Mobiel alarmapparaat
Vincent Ruinaard, CEO LiveSafe: “LiveSafe biedt een mobiel alarmapparaat dat geactiveerd wordt door op de alarmknop te drukken. Binnen enkele seconden is er dan contact met de alarmcentrale. Als iemand niet meer in staat is zelf de knop in te drukken, maakt de mobiele alarmering automatisch contact met de alarmcentrale via het zogenaamde val-alarm. De medewerker van de alarmcentrale heeft inzage in het dossier en weet dan exact wie er belt, waar deze persoon zich bevindt en wat de belangrijkste persoonlijke en medische gegevens van die persoon zijn, zodat direct de juiste hulp geboden kan worden. Een heel veilig idee.”

Zonder adapter
Erik Plasmans, medeoprichter van ZENS: “Gebruiksgemak is altijd een belangrijke factor, zeker voor ouderen. Aangezien het opladen van apparatuur niet altijd eenvoudig is met al die verschillende adapters en kleine aansluitingen, speelt ZENS daar op in met de draadloze oplader. Deze wordt aangesloten op het stroomnet en vervolgens leg je daar direct het mobiele alarmapparaat op. Het alarmapparaat wordt dan volledig opgeladen. Geen gedoe meer met stekkertjes en aansluitingen, maar optimaal gebruiksgemak. Makkelijker kan niet!”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X