Scholten Awater wint Europese aanbesteding Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden

De Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot werkplek hardware gegund aan Scholten Awater.

De Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden is een samenwerkingsverband tussen zes Zuid-Hollandse gemeenten (Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht). In totaal heeft de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden circa 2.000 werknemers en beschikt het over ongeveer 3.500 werkplekken verdeeld over 60 locaties.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid om tweemaal een jaar te verlengen. De totale geraamde contractwaarde van de aanbesteding bedraagt circa 1.000.000,- euro

De opdracht behelst de levering van thin en fat clients, monitoren en randapparatuur inclusief aanverwante IT-dienstverlening. De IT-dienstverlening bestaat onder andere uit:
•             DOA-check;
•             CMDB-registratie;
•             Labeling;
•             Imaging;
•             Uitrol op de werkplek (optioneel).

Ernest van Minnen, Sales Manager Scholten Awater: “Na het winnen van de aanbesteding voor server hardware hebben wij nu ook werkplekaanbesteding gegund gekregen waardoor wij onze dienstverlening over ons gehele portfolio bij Drechtsteden kunnen aanbieden”.

Gerelateerde berichten...

X