Stemerdink eerste Nederlander met titel EPiServer Most Valuable Professional

Jeroen Stemerdink, developer bij eFocus, heeft als eerste Nederlander de Most Valuable Professional (MVP) status van EPiServer toegekend gekregen. EPiServer, wereldwijd softwareleverancier van oplossingen voor e-commerce en digital marketing, kende Jeroen deze status toe vanwege zijn kennis en ervaring op het gebied van CMS en Commerce en het actief delen hiervan op World, de EPiServer community. Deze inzet wordt nu beloond.

eFocus is al jaren EPiServer partner en sinds 2013 door EPiServer benoemd tot Premium Solution partner. Het platform van EPiServer combineert content, e-commerce en multichannel marketingkennis voor een online 360 graden benadering. eFocus combineert dit platform met haar visie en ervaring op het gebied van design, technologie, online marketing en social.

“Bij eFocus zijn we van mening dat kennis pas waarde heeft als deze wordt gedeeld. Deze erkenning laat zien dat we dit ook in de praktijk brengen”, aldus Marco van Vliet, technical director bij eFocus. “Jeroen heeft de voortrekkersrol op zich genomen en hierdoor kunnen onze opdrachtgevers profiteren van de voordelen van de Microsoft .Net oplossingen van EPiServer. Wij zijn dan ook enorm trots.”

Mark van Dijk, technical sales engineer/developer bij EPiServer: “Ik vond het een eer om het certificaat aan de eerste Nederlander uit te reiken. Hij heeft al veel betekend voor onze community. Zijn EPiServer kennis deelt hij aan de hand van blogs op World. Hiermee kunnen klanten van EPiServer CMS hun voordeel doen en dat waarderen we in onze partners.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X