FME: kabinetsaftreden spijtig voor tech-industrie

Ineke Dezentjé FME kabinetsaftreden

Het kabinetsaftreden van vorige week is spijtig voor de tech-industrie. Dat stelt ondernemersorganisatie voor de technologische industrie FME in een officiële reactie.

De organisatie noemt het kabinet-Rutte III een goede samenwerkingspartner met de technologische industrie. Dit geldt zeker ook tijdens deze coronacrisis. FME-voorzitter Ineke Dezentjé zegt dat ze veel respect heeft voor het werk dat het kabinet verrichtte om zowel de burger als het bedrijfsleven sterker uit deze crisis te laten komen.

Steunpakketten

“Het in korte tijd optuigen van steunpakketten en de maatregelen om de zorgsector te helpen om daarmee de gezondheid van zoveel mogelijk Nederlanders veilig te stellen, getuigt van een ongekend doorzettingsvermogen van de bewindspersonen”.

FME gaat er volgens Dezentjé uiteraard vanuit dat de Tweede Kamer na het kabinetsaftreden gezondheid en economisch herstel niet als controversiële onderwerpen zal verklaren. Dezentjé: “De volksvertegenwoordigers moeten het demissionaire kabinet alle steun geven om burger en bedrijfsleven zoveel mogelijk perspectief op een gezonde en welvarende toekomst te bieden”.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X